Schiphol Taxi Service

Schiphol taxi

Schiphol Taxi Transfer Amsterdam – Wij specialiseren ons in luchthavenvervoer tussen Amsterdam en Schiphol. Dat houdt meer in dan u thuis afhalen en op Schiphol afzetten. We halen u ruim op tijd thuis op zodat niemand zich hoeft te haasten en zorgen ervoor dat alle bagage meegaat naar de luchthaven. Uiteraard vragen we u of u uw paspoort niet bent vergeten!

Vervolgens begeleiden onze chauffeurs u graag met een bagagekar naar de juiste terminal of zelfs naar de juiste incheckbalie Zo stapt u uitgerust en zonder zich te haasten of druk te maken in het vliegtuig. Het perfecte begin van een mooie vakantie.

Parkeren op Schiphol is erg duur. Wanneer u privé of zakelijk veel reist, dan kunnen de parkeerkosten wel eens een dure kostenpost worden. Valet parking is geen optie, omdat u niet weet wat er met uw auto wordt gedaan. Voor een rit naar Schiphol met het Openbaar Vervoer bent u onnodig veel tijd kwijt. Wat moet ik nu dan doen, vraagt u zich af? Wij hebben de oplossing.

Vaste, lage tarieven

Schiphol Taxi Transfer deelt Amsterdam in verschillende zones in en rijdt vaak op en neer tussen Amsterdam en Schiphol. Dit maakt dat wij u een zeer aantrekkelijk, vast tarief kunnen aanbieden voor uw rit van en naar Schiphol. Voor een taxiritje Amsterdam-Schiphol betaalt u daarom nooit meer dan bij de concurrent! Voor de rit tussen Amsterdam-Zuid en Schiphol betaalt u slechts €28.

Zelfs al gaat u met de hele familie voor 6 weken weg: al uw familieleden én uw bagage kunnen mee met Schiphol Taxi Transfer. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes die tot en met acht personen comfortabel kunnen vervoeren.

Houd bij het reserveren rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en eventuele vertragingen op de weg. Schiphol Taxi Transfer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u het vliegtuig mist, maar wij zullen er uiteraard alles aan doen om u op tijd naar Schiphol te brengen.

Goedkope Schiphol Taxi

Kinderen in de taxi

Volgens de Taxiwet mogen kinderen jonger dan 3 jaar zonder kinderstoeltje of veiligheidsgordel op de achterbank in de taxi zitten. Voorin de taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen gebruik maken van de gordel. Kinderen kleiner dan 1,35 meter moeten voorin de taxi gebruik maken van een goedgekeurd kinderzitje.